Runor : Att spå som man gjorde förr

109 kr
Lagerstatus: I lager
En enkel bok full av urgammal visdom!
Steg för steg lär du dig de 24 runorna och deras magiska betydelse.
Runor är en väldigt gammal form av Vikingamagi som vi här i Skandinavien använde oss av redan på bronsåldern.
Men de problem som runorna berättade om och de lösningar som de erbjöd i frågor om kärlek, hem, familj, arbete, hälsa och välstånd är lika aktuella för män och kvinnor av idag.

När du kastar dina runor på ett tygstycke eller på marken, öppnar du dörren för magi och visdom, direkt ursprungen från visdomen hos de urgamla Ödesgudinnorna - samtidigt som de lämnar det öppet för var och en att välja och planera sin egen rätta livsbana.

Cassandra Eason är en berömd författarinna och programledare inom ämnen som psykiska och andliga upplevelser, folklore och vidskeplighet. Hon lär ut psykisk utveckling och har bl.a. skrivit bästsäljarna Magi & ritualer, Vardagsmagi, Dagen då Eva slutade be om ursäkt, Tarotmagi, Kristallmagi, Månkraft för dagens kvinnor, Spådom & Divination, Hur man utvecklar sina psykiska förmågor, Familjer varar för alltid, Stora boken om healing och Skuggornas Bok. 

  Cassandra har arbetat som medial rådgivare och folkloreexpert i Meridian/Anglia TV:s serie Magi och Mysterium och på Kanal 3:s Underligt men sant.
Specifikationer
Översättare Natassja Heimbrand
Förlag Bokförlaget New Page
Författare Cassandra Eason
Artikelkod 58523
Vikt 124 g
Originaltitel Runemagic
Mått 116 x 177 x 13 mm
Utgiven 2002-11-01
Sidantal 150
Mediatyp Häftad
Språk Svenska